Ljubavna Magija. Rituali. Zapisi

Ljubavni  ritual koji za Vas sprovode najbolji visokorangirani duhovnici, ukljucuje:
Drevne obrede otvaranja energetskih polja, koji se sprovode u odredjeni sat, i
Izradu Islamskih zapisa, baziranom na najstarijim izucavanjem moci svetog Kurana.

 

Pre pocetka rituala-zapisa radi se analiza datuma rodjenja obe strane, kao i analiza pojedinacnih energetskih polja. Ukoliko se analizom zakljuci da obe strane mogu biti sretne u zajednici i da zelja za spajanjem od strane jedne osobe, nece nauditi drugoj strani, onda se ljubavna magija, ritual vracanja voljene osobe, kao i trajno vezivanje sa voljenom osobom, mogu raditi.

LJubavna magija

NAMENA:

-vracanje voljene osobe,
-pomoc u medjusobnim odnosima,
-zastita bracne zajednice/veze od negativnih dejstva magije,
-otklanjanje posledica sihira (crna magija),
-uspostavljanje životne harmonije,
-uskladjivanje ljubavne i bračne sreće,
-pomoc u ostvarivanju želja i životnih ciljeva.

Napomena:

Svaki ritual otvaranja energetskog polja ili Islamski ritual izrade zapisa casnog Kurana, radi se prema drevnom auteticnom tajnom protokolu, uzimajuci u obzir sve specificnosti licnosti narucitelja i situacije u kojoj se nalazi!

Ukoliko jedna od strana, ima vec osnovanu zajednicu braka ili veze sa trecim licem, kroz ljubavni ritual, ta zajednica se prekida i individua se usmerava ka drugoj osobi i vezuje za njen datum rodjenja.

Ljubavna magija, Magija za vracanje voljene osobe zasnivaju se na datumima rodjenja i traju do datuma smrti, sto znaci da magija ne moze biti prekinuta od strane treceg lica. Cilj svakog ritualamora biti baziran na cilju da se njime usrece obe strane. Ukoliko je namera jednog pojedinca da Ljubavna magija za vezivanje unesreci drugu stranu, tada se ritual NE moze sprovesti!

ilda.alnain@gmail.com